Douglasa a Zetu Jones hostil počas ich návštevy Branislav Kačkovič, generálny riaditeľ Grand Hotela River Park v Bratislave. „Bolo pre nás cťou sa o nich postarať,“ uviedol pre Plus JEDEN DEŇ a dodal, že darček – ružu ako symbol hotela –, ktorý si dvojica od neho prevzala, sa Catherine veľmi páčil.

Douglasa a Zetu Jones hostil počas ich návštevy Branislav Kačkovič, generálny riaditeľ Grand Hotela River Park v Bratislave.
Douglasa a Zetu Jones hostil počas ich návštevy Branislav Kačkovič, generálny riaditeľ Grand Hotela River Park v Bratislave.
Zdroj: River Park

VIDEO: Zeta Jones a Douglas odhalili tajomstvo úspechu svojho manželstva

Onyxová podlaha aj zlaté kachličky

Prezidentský apartmán, v ktorom boli manželia ubytovaní, sa nachádza na 10. poschodí hotela. Za jednu noc v tomto luxuse zaplatí záujemca astronomických 5500 eur. Z terasy veľkej 70 metrov štvorcových si môžu hostia užiť výhľad na Dunaj a okolitú prírodu. Celý apartmán má rozlohu 280 metrov štvorcových a pri spojení s ďalšími izbami sa jeho rozloha dá zväčšiť až na takmer 400 metrov štvorcových. Sú v ňom ručne tkané koberce či kúpeľňa s onyxovou podlahou, priestranná sprcha s masážnymi tryskami a vírivka, pod ktorou nájdete kachličky z 24-karátového zlata.

Pozrite si FOTO luxusu, v ktorom boli Douglas a Zeta Jones ubytovaní >>>

Sú v ňom ručne tkané koberce či kúpeľňa s onyxovou podlahou, priestranná sprcha s masážnymi tryskami a vírivka, pod ktorou nájdete kachličky z 24-karátového zlata.
Sú v ňom ručne tkané koberce či kúpeľňa s onyxovou podlahou, priestranná sprcha s masážnymi tryskami a vírivka, pod ktorou nájdete kachličky z 24-karátového zlata.
Zdroj: River Park

V minulosti v ňom bola ubytovaná hotová plejáda známych osobností vrátane spevákov Stinga, Toma Jonesa a Robbieho Williamsa, speváčok Nicki Minaj či Sinéad O´Connor a skupín ako Prodigy, Depeche Mode či Duran Duran.

Dostali po morských špecialitách chuť na niečo slovenské?

Douglasovci si po príjazde do Bratislavy vychutnali zámorskú kuchyňu reštaurácie Massimo, kde si, ako nás informoval jej majiteľ, objednali morské špeciality. V River Parku však dostali chuť aj na niečo iné než rybinu.

„Ochutnali bôčik, sumca, foie gras aj jahňacie s hráškom. Všetko im veľmi chutilo. Ale najviac im, myslím, zachutili naše domáce marhuľové gule,”prezradil šéfkuchár hotela Jaroslav Žídek.

„Ochutnali bôčik, sumca, foie gras aj jahňacie s hráškom. Všetko im veľmi chutilo. Ale najviac im, myslím, zachutili naše domáce marhuľové gule,” prezradil šéfkuchár hotela Jaroslav Žídek.
„Ochutnali bôčik, sumca, foie gras aj jahňacie s hráškom. Všetko im veľmi chutilo. Ale najviac im, myslím, zachutili naše domáce marhuľové gule,” prezradil šéfkuchár hotela Jaroslav Žídek.
Zdroj: River Park

Prečítajte si aj:

Mohlo by vás zaujímať: