10 potravín, ktoré NIKDY nedávajte do mikrovlnky: Pri čísle 8 hrozí silná OTRAVA!
28. 2. 2025, 20:45
5. Hríby
Pri hubách buďte špeciálne opatrní. Pri ohrievaní húb sa mení zloženie bielkovín, ktoré obsahujú, čo môže viesť k nepríjemným zažívacím problémom.
Ak vám zostali hríby odvčera, radšej ich zjedzte studené. Ideálne je, ak od ich spracovania neubehlo viac ako 24 hodín. Tieto pravidlá platia aj pre huby napríklad v polievke alebo v rizote.
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Autor článku
Dnes zaujalo
Slovenský talent otvorene o pôsobení v Plzni: Niektorí hráči pred zápasom otvárali fľašky
Šéfka Lovestream: Natvrdo o tom, prečo k nám nikdy nepríde Madonna a takto dopadli AC/DC
Mário Sauer žiaril pri svojom debute v Ligue 1: Po zápase ho čakala šialená oslava!
Ráno okabátil otca, večer sa s Dubovským triasli o život: Dano Antošík opísal horor v Budapešti
Reklama