10 potravín, ktoré NIKDY nedávajte do mikrovlnky: Pri čísle 8 hrozí silná OTRAVA!
28. 2. 2025, 20:45
4. Cvikla, špenát či zeler
Pri ohrievaní týchto druhov zeleniny v mikrovlnke hrozí to isté ako pri listovom šaláte. Aj tu môžu vzniknúť nebezpečné karcinogénne látky nitrozamíny.
Ak vaše jedlo obsahuje cviklu, špenát alebo zeler, zohrejte ho radšej na sporáku.
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Autor článku
Dnes zaujalo
Internet sa zabáva na Evelyn: Toto sa môže stať iba mne! Vraví komička, ktorá rozosmeje aj vás
Kuckova tehotná partnerka o náročnom období: Chudák Juraj, všetko sa zmenilo!
Boli sme za Moravčíkom, v nedeľu má 60-ku: Poviem vám, čo ma stála kopačka na MS 1990. Svine!
Reakcia na nátlak i kritiku? Separ cúvol a zmenil dátum!
Reklama