10 potravín, ktoré NIKDY nedávajte do mikrovlnky: Pri čísle 8 hrozí silná OTRAVA!
28. 2. 2025, 20:45
4. Cvikla, špenát či zeler
Pri ohrievaní týchto druhov zeleniny v mikrovlnke hrozí to isté ako pri listovom šaláte. Aj tu môžu vzniknúť nebezpečné karcinogénne látky nitrozamíny.
Ak vaše jedlo obsahuje cviklu, špenát alebo zeler, zohrejte ho radšej na sporáku.
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Autor článku
Výber pre vás
Dnes zaujalo
Kočí sa so svojou láskou Martinou zo Sľubu zblížil aj v súkromí. Frajerke má čo vysvetľovať
Hancko k Ronaldovi do Al Nassru? Slovákov pobúril možný prestup: Za peniazmi? Veľká škoda!
Zostáva v LA: Chromiak podpísal novú ročnú zmluvu!
Ostravský klenot s brazílskou kráskou: Líder sokolíkov Rigo má doma netradičnú snúbenicu
Reklama