Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

10 potravín, ktoré NIKDY nedávajte do mikrovlnky: Pri čísle 8 hrozí silná OTRAVA!

6. Čili papričky

Dať čili papričky do mikrovlnky je extrémne nebezpečný nápad. Čili papričkám dodáva ich štipľavú chuť látka kapsaicín, ktorá sa po ohriatí v mikrovlnke uvoľní do ovzdušia.

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    15 potravín, z ktorých nafúkate: Alkohol obsahuje aj chlieb či kefír!
    Zdroj: mh

    Chemikália je taká silná, že po otvorení mikrovlnky vám hrozia podráždenie očí aj hrdla, kašeľ a problémy s dýchaním. Dá sa to prirovnať k slzotvornému spreju, ktorý sa vyrába práve z kapsaicínu.

    Strana

    6/11

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Zaujíma ju aktuálne dianie, novinky, ale aj zlepšováky. Vyhľadáva témy z oblasti financií, školstva, zdravotníctva, gastra či cestovania.

    Reklama