Logo
Reklama

Ochutnali sme za vás potraviny s HMYZOM! Čo chutilo ako HLINA a čo bolo lepšie než originál?

Reklama
Reklama

O využití hmyzu v potravinách sa debatuje stále hlasnejšie. Českí vedci i napriek predsudkom verejnosti tvrdia, že potraviny s hmyzom by sme mohli do 10 rokov nájsť bežne na pultoch predajní v známych reťazcoch. Už dnes si ich môžu záujemcovia o netradičnejší príjem bielkovín kúpiť v eshopoch, no i v niekoľkých kamenných obchodoch so zahraničným tovarom. Cítiť chuť hmyzu v potravinách? Pozrite, ako dopadol experiment denníka Plus JEDEN DEŇ.

Diskusia

(0)

Autor článku

Zaujíma ju aktuálne dianie, novinky, ale aj zlepšováky. Vyhľadáva témy z oblasti financií, školstva, zdravotníctva, gastra či cestovania.