Celý mesiac Október sa nesie v znamení Jesenných slávnosti jedla, preto sme do ponuky zaradili aj špeciálne doplnkové trojchodové menu. Od 7.10. do 20.10. Jablkové špeciality, a od 21.10. do 3.11. 2019 kačacie špeciality. Každú nedeľu počas obeda bude od 12:00 hodiny pripravený aj animačný program pre deti.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto.
Zdroj: Hotel Gino Park Palace

Aj základ nového A la carte spočíva v príchode jesenno zimnej sezóny, a práve preto sa v ponuke objavia aj jedlá typické pre toto obdobie. Náš šéfkuchár Ján Adámik nové menu zostavil zo surovín ako gaštany, hrušky, jablká chren a kapusta. Kombináciou tradičných vôní a chutí vznikla gastronomická paleta, ktorú si zapamätáte navždy. Za zmienku novej ponuky určite stojí za ochutnanie Trhané kačacie stehno v gyoze, pyré z červenej kapusty, domáca kyslá kapusta alebo Zelerový krém s hľuzovkovým olejom a lieskovcami. Zaujímavosťou sú vždy aj netypické dezerty ako napríklad Ruská zmrzlina so zázvorom a lieskovcami alebo Gaštanový krém s kroketami z kozieho syra a granátovým jablkom.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto.
Zdroj: Hotel Gino Park Palace


Naša Reštaurácia Gino Park Palace sídli v kaštieli zo 17.storočia na Považí a ponúka profesionálny servis a luxusnú atmosféru vzdušného priestoru s pôvodným bohato zdobeným stropom a historickým interiérom. V exkluzívnej ponuke hotela sú prémiové pivo od Pivovaru ERB, minerálna voda Romerquelle a jedinečný výber gruzínskych vín.