Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Toto je luxusná reštaurácia

Ilustračné foto.

Zdroj: Hotel Gino Park Palace

Reklama
Logo Plus JEDEN DEŇLogo Plus JEDEN DEŇ

PR článok

Hľadáte na potulkách Slovenskom zastávku na znamenité jedlo? Reštaurácia Gino Park Palace je to pravé miesto pre Vašu gastronomickú návštevu, ku ktorej Vám pribalíme aj nezabudnuteľný zážitok.

Celý mesiac Október sa nesie v znamení Jesenných slávnosti jedla, preto sme do ponuky zaradili aj špeciálne doplnkové trojchodové menu. Od 7.10. do 20.10. Jablkové špeciality, a od 21.10. do 3.11. 2019 kačacie špeciality. Každú nedeľu počas obeda bude od 12:00 hodiny pripravený aj animačný program pre deti.

Aj základ nového A la carte spočíva v príchode jesenno zimnej sezóny, a práve preto sa v ponuke objavia aj jedlá typické pre toto obdobie. Náš šéfkuchár Ján Adámik nové menu zostavil zo surovín ako gaštany, hrušky, jablká chren a kapusta. Kombináciou tradičných vôní a chutí vznikla gastronomická paleta, ktorú si zapamätáte navždy. Za zmienku novej ponuky určite stojí za ochutnanie Trhané kačacie stehno v gyoze, pyré z červenej kapusty, domáca kyslá kapusta alebo Zelerový krém s hľuzovkovým olejom a lieskovcami. Zaujímavosťou sú vždy aj netypické dezerty ako napríklad Ruská zmrzlina so zázvorom a lieskovcami alebo Gaštanový krém s kroketami z kozieho syra a granátovým jablkom.


Naša Reštaurácia Gino Park Palace sídli v kaštieli zo 17.storočia na Považí a ponúka profesionálny servis a luxusnú atmosféru vzdušného priestoru s pôvodným bohato zdobeným stropom a historickým interiérom. V exkluzívnej ponuke hotela sú prémiové pivo od Pivovaru ERB, minerálna voda Romerquelle a jedinečný výber gruzínskych vín.

PR článok

Vyberáme pre vás niečo PLUS