Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Placky z mletého mäsa

Placky
z mletého mäsa

Zdroj: Archív

Reklama

POTREBUJEME: 300 g mletého hydinového mäsa, 3 strúčiky cesnaku, 150 g nakrájanej červenej papriky, 2 menšie cibule, 1 vajce, strúhanku na zahustenie, sušený majorán, 1 surový zemiak, mleté čierne korenie, soľ, olej na opekanie

AKO NA TO:

1. Mleté mäso osolíme, okoreníme a ochutíme majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú červenú papriku s pokrájanou cibuľou, prelisovaný cesnak, najemno nastrúhaný zemiak a vajce. Dobre premiešame a zahustíme preosiatou strúhankou.

2. Na panvici potretej olejom postupne upečieme placky. Ozdobíme šalátom a podávame s ochutenou majonézou.

pre 4 osoby, čas prípravy: 20 minút

Vyberáme pre vás niečo PLUS