Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Pikantné kuracie rezne

Reklama

1 porcia, cena 33 Sk, čas prípravy: 60 minút

Suroviny

4 rezne z kuracích pŕs
soľ, mleté čierne korenie
vegeta
hladká múka
olej
3 lyžice tatárskej omáčky
2 lyžice nastrúhaného
údeného syra
jeden a pol lyžičky hladkej múky
nasekaná petržlenová vňať
1 žĺtok

Pracovný postup

Kuracie prsia pokrájané na plátky jemne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme vegetou
a necháme 10 minút odstáť. Po odležaní ich obalíme v hladkej múke a prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Opečené rezne dáme do vymastenej zapekacej misy a podlejeme výpekom. Tatársku omáčku zmiešame so žĺtkom, s nastrúhaným syrom, mletým čiernym korením, hladkou múkou a nasekanou petržlenovou vňaťou. Na každé opečené mäso navrstvíme plnku a vložíme do vyhriatej rúry zapiecť. Podávame s uvarenými zemiakmi.

Vyberáme pre vás niečo PLUS