Reklama

Morčacie mäso s cestovinou

Morčacie mäso s cestovinou

Zdroj: Peter Záhradník

Reklama

POTREBUJEME 400 g morčacích pŕs 200 g lúpaných paradajok 1 cibuľu 1 strúčik cesnaku 1 lyžičku sójovej omáčky 2 lyžičky medu bylinkovú soľ sušené oregano olivový olej olej uvarené cestoviny lístky bazalky na ozdobenie

Pre 3 osoby, čas prípravy 20 minút

AKO NA TO:

1. Morčacie prsia nakrájame na menšie kocky, osolíme bylinkovou soľou, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko orestujeme v panvici na olivovom oleji. Potom mäso pokvapkáme tekutým medom a opečieme domäkka.

2. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme lúpané paradajky z konzervy, prelisovaný cesnak a krátko podusíme. Ochutíme sušeným oreganom, osolíme a odstavíme z ohňa.

3. Uvarené cestoviny polejeme paradajkovou omáčkou, pridáme opečené kúsky mäsa a ozdobíme lístkami bazalky.

Vyberáme pre vás niečo PLUS