Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hubový guláš so zemiakmi

Reklama

POTREBUJEME: 60 g dubákov, 40 g špičiek, 50 g hlivy ustricovitej, 1 väčšiu cibuľu, 2 väčšie zemiaky, 1 červenú papriku, zeleninový vývar, paradajkové pyré, olej, mletú sladkú červenú papriku, soľ, celé čierne korenie, hubové korenie, vegetu, bobkový list, sušený majorán, lístky čerstvého majoránu

AKO NA TO:

1. Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji a poprášime mletou sladkou červenou paprikou. Huby, zemiaky a papriku pokrájame a pridáme k cibuli. Ochutíme soľou, celým čiernym korením, hubovým korením, vegetou, bobkovým listom a sušeným majoránom.

2. Prilejeme horúci zeleninový vývar, paradajkové pyré a za občasného premiešania spolu uvaríme domäkka. Uvarený guláš ozdobíme lístkami čerstvého majoránu.

Vyberáme pre vás niečo PLUS