Hrianky s volským okom
24. 5. 2011, 9:00 (aktualizované: 10. 7. 2024, 21:36)

Zdroj: profimedia.sk
Reklama
Potrebujeme: 4 ks hriankového chleba, 4 vajcia, tavený syr, 8 plátkov šunky, rímsky šalát, cherry paradajky, 1 menšiu nakrájanú cibuľu, olej, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať
1. Panvicu na volské oká zľahka vymastíme olejom. Do každej jamky vyklepneme vajce, osolíme a na miernom ohni upečieme.
2. Medzitým opečieme do zlatista plátky chleba. Každý opečený plátok chleba potrieme taveným syrom, na to položíme list šalátu, plátky šunky a pokrájané cherry paradajky.
3. Pridáme upečené volské oko, ktoré posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou. Ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.
4 porcie, čas prípravy: 15 minút