Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hrianky s volským okom

Hrianky
s volským okom

Zdroj: profimedia.sk

Reklama

Potrebujeme: 4 ks hriankového chleba, 4 vajcia, tavený syr, 8 plátkov šunky, rímsky šalát, cherry paradajky, 1 menšiu nakrájanú cibuľu, olej, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať

1. Panvicu na volské oká zľahka vymastíme olejom. Do každej jamky vyklepneme vajce, osolíme a na miernom ohni upečieme.

2. Medzitým opečieme do zlatista plátky chleba. Každý opečený plátok chleba potrieme taveným syrom, na to položíme list šalátu, plátky šunky a pokrájané cherry paradajky.

3. Pridáme upečené volské oko, ktoré posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou. Ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.

4 porcie, čas prípravy: 15 minút

Vyberáme pre vás niečo PLUS