Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hovädzie závitky s plnkou

Reklama

1 porcia, cena 42 Sk, čas prípravy: 90 minút

Suroviny

400 g falošnej sviečkovice
soľ, 1 cibuľa
mleté čierne korenie
mletá rasca
130 g miešanej zeleniny
30 g kuriatok
30 g dubákov
1 vajce
mäsový vývar
hubové korenie
olej

Pracovný postup

Mäso pokrájané na kúsky rozklepeme na pláty, osolíme ich, posypeme mletým čiernym korením a mletou rascou. Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji spolu so zeleninou. Pridáme pokrájané čerstvé huby, osolíme, okoreníme a spolu podusíme domäkka. Potom pridáme rozšľahané vajce, urobíme praženicu a necháme ju vychladnúť. Vychladnutú plnku rozdelíme na ochutené plátky. Mäso zvinieme, spojíme ihlou a prudko opečieme
v panvici na oleji. Podlejeme vývarom, ochutíme hubovým korením a dusíme domäkka. Závitky pokrájame a podávame s uvarenou ryžou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS