Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Grilovaný tuniak s pečenou paprikou

Grilovaný tuniak
s pečenou paprikou

Zdroj: Peter Záhradník

Reklama

POTREBUJEME: 450 g tuniaka, 80 g menších čerstvých šampiňónov, 120 g pečených paprík naložených v olivovom oleji 30 g masla, cesnakový olej, grilovacie korenie, petržlenovú vňať, soľ, uvarenú ryžu

Pre 3 osoby, čas prípravy: 25 minút

AKO NA TO:

1. Menšie kúsky tuniaka osolíme, posypeme grilovacím korením a pokvapkáme cesnakovým olejom. Ochutenú rybu necháme 15 minút odstáť v chlade.

2. Potom kúsky ryby rozložíme na vymastený plech a pri miernej teplote ugrilujeme.

3. Šampiňóny opečieme v panvici na rozpustenom masle.

4. Ugrilovaného tuniaka dáme na tanier a pridáme opečené šampiňóny s uvarenou ryžou. Podávame s pečenými paprikami a dozdobíme lístkami petržlenovej vňate.

Vyberáme pre vás niečo PLUS