FOTO Renáta Názlerová odtajnila kompletne celé ZÁKULISE Bez servítky: TAKTO to naozaj funguje
7. 4. 2024, 16:00 (aktualizované: 1. 6. 2024, 16:52)
Televízna advokátka zo Súdnej siene Renáta Názlerová (55) sa opäť mihla na obrazovkách, keď zahviezdila v jojkárskej šou o varení. Za svoje účinkovanie v Bez servítke však od divákov dostala nečakanú kritiku. Rozhodla sa tak odhaliť detaily z nakrúcania súťažného týždňa.
Zdroj: tv joj
Zdroj: https://www.instagram.com/p/C3xomDLsXTY/
Zdroj: tv joj
Galéria k článku
Podarilo sa jej vyhrať 500 €, no priazeň divákov nezískala. Známa televízna advokátka Renáta Názlerová pred pár týždňami hviezdila v jojkárskej Bez servítky, kde okrem kulinárskeho talentu ukázala aj to, že zabávať sa dá aj bez intríg. Divákom sa však jej správanie nepozdávalo a v komentároch ju nešetrili. Pod paľbou kritiky sa ocitla najmä pre svoje pondelkové maniery, keď rovno pri stole vypľúvala jedlo do servítky. Názlerová si to preto opäť namierila pred kameru, tentoraz však pred vlastnú, kde od a po z opísala, ako prebieha natáčanie.
Zdroj: tv joj
Renáta Názlerová siúčinkovanie v šou Bez Servítky užila.
„Televízia ma oslovila, či by som sa nechcela zúčastniť a ja som povedala áno. Zavolali mi vo štvrtok a od pondelka sa malo točiť, takže veľa času na rozmýšľanie som nemala. Dostala som inštrukcie, musela som predložiť návrh jedál. Nie je to tak, že vy si navrhnete, a tým je to vybavené. Vy si navrhnete a produkcia sa pozerá na to, že či to nejako komparuje s ostatnými jedlami v tom týždni. Jedlá sa schválili, ja som im dala nejaký názov – pretože aj tie názvy si musíte vymyslieť,” začala Názlerová.
POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE >>>>
„Tie sa im veľmi nepáčili, povedali, že by to chceli prepojiť s mojou rolou advokátky, preto sme hľadali nejaké latinské ekvivalenty. Keď som jedlá mala schválené, musela som dopredu poslať recepty. Toto je dôležité, lebo potom, keď už je samotné nakrúcanie, už nesmiete nič meniť. To sú pravidlá súťaže,” pokračovala. Ozrejmila aj to, že nákup si robí každý sám, a potom ho televízia preplatí. „Len nesmiete zabudnúť na účty ako ja. Mali by ste sa vojsť do nejakých cca 100 €. To je zhruba rozpočet na to vaše varenie,” povedala s úsmevom.
„Môj deň sa začínal o 8.30, ale pre mňa o hodinu skôr, lebo som si vymienila taký hviezdny manier, aby ma prišla nalíčiť maskérka, hlavne mi učesať vlasy. Takže som začínala o 7.30 a prvá časť štábu prišla o 8.30. Chystalo sa, čo sa bude brať do záberov, čo sa bude točiť, čo chcem rozprávať, čo chcem ukázať. Potom zhruba o 9.00 začali chodiť kameramani a zvukári. Na pľaci v čase, keď sa vyrába, sú režisér, redaktor, rekvizitár, kameramani, zvukári, vodiči. Je to veľký štáb. Nakoniec v čase, keď sme nakrúcali, bolo pred naším domom asi 15 áut a nebol to masaker len pre nás, ale aj pre našich susedov,” prezradila.
POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE >>>>
„Išli sme natáčať také to úvodné, kde účinkujúci ukazuje, kde býva, čo ho vystihuje, predstavuje seba a svoj život. Následne sme začali s varením a teraz pozor – na varenie je 2,5 hodiny. Ale to nie ako gazdinka, že kým sa jej varí polievka, tak si robí cestoviny, a kým sa jej robia cestoviny, tak si chystá na koláč. Keďže sa to nakrúca, tak sa, bohužiaľ, ide chronologicky. Jedno jedlo začnete, tak ho musíte dokončiť a až potom môžete začať s druhým. A tu sa ukazuje, že 2,5 hodiny nie je zase až tak veľa. Nie je čas na žiadny 5-hodinový poctivý hovädzí vývar a podobne.”
Zdroj: TV Joj
Verejnosť ju pozná hlavne ako televíznu advokátku.
Ozrejmila, že kým ona varila, jej spolusúťažiaci čakali vonku, v zime. „Všetci účinkujúci prišli k nám, ale nemohli ísť do domu. To je ten čas, keď sa idú natáčať dokrútky. Celý čas, ako som ja rozprávala o sebe a varila, tak tam s režisérkou sedí aj redaktorka alebo redaktor a zapisuje si veci, ktoré sa podaria, nepodaria, veci, ktoré poviem, alebo by mohli byť zaujímavé. Variaci sa začne pripravovať, stylovať stôl a chce sa, pochopiteľne, nejako upraviť, prezliecť sa, a to je hodinka a pol, maximálne dve, kým vychystáte stôl, dekorácie, seba a oni medzitým vonku robia tie hovoriace hlavy, keď nevedia, do akého kontextu zasadzujú svoju myšlienku alebo svoj názor.”
POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE >>>>
„Keď už je všetko nachystané, prichádzajú súťažiaci do domu, sadá sa k stolu a začína sa natáčať. Ak si myslíte, že je to také ,lehké povídaní při stole´, tak to teda nie je. Logistika relácie hovorí, že musia ísť detaily na to, ako si niekto naberá, ako si to vkladá do úst, ako to prežúva, detaily očí, výrazov. To nie je tak, že všetci začnú spontánne jesť, ale sa povie, Renáta, teraz jedz ty. Okej, Andrej, teraz jedz ty. Okej, teraz ty, Boris. A vy proste čakáte. Nie je to také, ako keby ste si s kýmkoľvek sadli k stolu."
Zdroj: TV JOJ
Renáta Názlerová okrem kulinárskeho talentu ukázala aj svoje bývanie.
"No a keď sa dostoluje a ide sa hodnotiť, tak opäť redaktor zapisuje, kto čo povedal, kto sa čomu zasmial, kto urobil aké faux pas. Než sa ide bodovať, nahráva sa ešte raz, také tie reakcie, že čo sa stalo počas večere,” opísala detaily a dodala: „Bodovanie je veľmi prísne, štáb nedovolil nikomu, aby bol vnútri. Všetci museli vyjsť von a zatvorili sa dvere. Aj ja som svoje hodnotenie videla, až keď sa to vysielalo. Hoci sme kolegovia, ani mne neurobili žiadnu výnimku, až na tú maskérku.”
Prečítajte si tiež:
- Bývalá farmárka Fridrichová skončila v nemocnici: Stalo sa niečo strašné, POZRITE, ako dopadla!
- TAKTO kedysi vyzerala Ivana Gáborík: NESPOZNÁTE ju! Účinkovala v známej reality šou
- PRASKLO TAJOMSTVO! Toto je pravda o dcére Karin Majtánovej a Milana Reichela
- Najprv ROZCHOD a teraz DIEŤA! Martina SCHINDLEROVÁ má dôvod na radosť