Logo
Reklama

Známy šéfkuchár Zdeněk Pohlreich o grilovaní: Aké najčastejšie chyby robíme pri príprave jedla?

Reklama
Reklama

Ingrid Timková

Redaktorka

Známy šéfkuchár Zdeněk Pohlreich je odborníkom nielen čo sa týka varenia, ale aj v grilovacích technikách a receptoch na gril. Prezradil, v čom robíme najčastejšie chybu pri príprave jedla počas letných párty vonku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ingrid Timková

Redaktorka
Narodila sa v Kráľovskom Chlmci, žije a pracuje v Prešovskom kraji. Ako novinárka pôsobí od roku 2004. Za svoju novinársku tvorbu získala medzinárodnú cenu za sériu reportáží o leteckej havárií slovenských vojakov pri obci Hejce, bola nominovaná na Novinársku cenu. Vyštudovala masmediálne štúdiá na Prešovskej univerzite. Venuje sa mapovaniu aktuálneho spoločenského diania, ale aj regionálnej politike, krimi či občianskym problémom. Je vydatá, má dvoch dospelých synov.