Reklama

Robert a Carmen s dcérami sa rozlúčili so Slovenskom: Pozrite, čo si dali na obed pred odletom

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Geissovci ukončili návštevu Slovenska. Našli si u nás nových priateľov i fanúšikov
    Reklama

    Čas návštevy milionárskej rodiny Geissovcov na Slovensku sa naplnil. V piatok popoludní nasadli do súkromného lietadla a nabrali smer do Saint-Tropez. Zatiaľ čo ich príchod nebol zahalený rúškom tajomstva a tí, ktorí im pripravovali program, ho nemali problém zverejniť, dva posledné dni pobytu a odlet sa niesli v znamení utajovania a zahmlievania. 

    Vicepremiér, minister hospodárstva, a tieto uplynulé dni najmä sprievodca rodiny nemeckých boháčov Richard Sulík pre Plus JEDEN DEŇ povedal, že to bolo len preto, že z pôvodne zamýšľaného jedného dielu známej reality šou napokon sa štáb, ktorý ju pripravuje, rozhodol vyrobiť až tri pokračovania.

    Nielen oddych, ale aj práca

    "Bolo to náročné pre všetkých. Geissovci tu teda nielen oddychovali, ale aj pracovali. A keď sme prezradili program kde, kedy a o koľkej sa objavia na niektorom mieste, nahrnulo sa tam veľa zvedavcov, z ktorých mnohí v snahe odfotografovať sa s Robertom a Carmen vbehli kameramanom do záberu a tí museli všetko odznova nakrúcať, čím strácali drahocenný čas," zdôraznil Sulík. Dodal, že on osobne urobil maximum pre to, aby mali hostia a štáb pracovnú pohodu a nakrútili to, čo potrebujú.

    Večera snov

    Napriek zahmlievaniu sa nám podarilo získať informácie, že vo štvrtok po odchode z Liptovského Mikuláša, kde s výnimkou Roberta si zvyšok rodiny  vyskúšal lietanie vo veternom aerodynamickom tuneli v Hurricane Factory, sa presunuli spolu so Sulíkom do rezortu na Táľoch, kde si zahrali golf. Deň zakončili vo vychytenom podniku kuchárskeho virtuóza Gaba Kocáka v Spišskej Sobote. Hviezda televíznych relácií o varení pripravila nemeckým pracháčom 5-chodové degustačné menu:

    1. Sivoň (ryba)/pečeň - daikon (zimná reďkovka)

    2. srdce (kel, zemiaky)

    3. srna (repa - slnečnica - ananás)

    4. oštiepok/volovec - višňa - kondenzované mlieko

    5. pšenica /kardamón (korenie) - smrekový peľ

    Gabo Kocák sa po odchode celebritných hostí zo svojho podniku pochválil spoločnou fotografiou s Geissovcami, na ktorej však chýbala Carmen. K nej pripísal: "Robert, si kráľ!" K tomu následne spolu so smajlíkom dodal: "Carmen sme nevedeli dostať od stola!"

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Geissovci vyrazili z Liptovského Mikuláša neplánovane do rezortu na Tale, kde si zahrali golf

      Zážitková jazda a odlet

      Geissovci strávili predposlednú noc v jednom z luxusných tatranských hotelov. Predpoludním využili možnosť previezť sa na veteránoch po Tatranskej Lomnici. Nadšený bol najmä Robert. Carmen medzitým stihla absolvovať aj návštevu kaderníckeho salóna. Potom nasledoval spoločný obed rodiny. Výber menu bol na ich rozhodnutí. Ak niekto čakal, že si zvolia niečo exotické, určite bol prekvapený, objednali si viedenský rezeň a hovädzí stroganov. Potom už nič nebránilo, aby o pätnástej hodine nasadli do súkromného lietadla a odleteli... Kto predpokladal, že zamieria domov, do Monaka, mýlil sa. Ich cieľom bolo slnečné Saint-Tropez. V týchto chvíľach už po náročnom programe u nás rodina oddychuje v teple pri mori. Dojatá Carmen zverejnila na sociálnej sieti video z paluby lietadla s odkazom Slovákom a poslaním pusinky... Milionárka nešetrila superlatívmi...

      Vyjadrite svoj názor v komentároch i ankete pod článkom ►►►

      Anketa

      Máte radšej slovenské klasické jedlá alebo modernejšie?

      Prečítajte si tiež: