Logo
Reklama

VÍKENDOVÉ VARENIE: Zdravé, sýte a nie úplne tradičné, za diskontné ceny Lidl

Pomaly dusené jelenie stehno s hubovou plnkou. Aj to je jeden zo spôsobov prípravy.

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Jana Pustayová

Hlavná editorka

Tento víkend si uvaríme zdravo a sýto, ale trochu netradične. Áno, cuketová polievka je klasika, ale ako časti si dávate jelenie stehno alebo falošnú hovädziu sviečkovicu? Tak to skúste! A ak nakúpite za diskontné ceny v Lidli, obed bude aj za dobrú cenu!

Diskusia

(0)

Autor článku

Jana Pustayová

Hlavná editorka
Vždy chcela byť novinárkou a podarilo sa! Za tie roky sa venovala rôznym témam, dnes najradšej píše o histórii, zaujímavých ľuďoch a jedinečných miestach.