Odborník na výživu Igor Bukovský: Ľudia, to s tou cibuľou myslíte naozaj vážne?!
5. 5. 2017, 15:00 (aktualizované: 10. 7. 2024, 13:02)

Zdroj: Emil Vaško
Odborník na zdravú výživu Igor Bukovský (50), ktorý je pravidelným hosťom na markizáckom webe, opäť radí ľuďom v otázkach stravy. Tentoraz vyvracia mýty o toxickej cibuli.

Zdroj: TV Markíza

Zdroj: TV Markíza

Zdroj: TV Markíza
Galéria k článku
Bukovský nezavrie oči pred žiadnou otázkou týkajúcej sa stravy. Tentoraz ľuďom rozšíril obzory ohľadom cibule. „Je cibuľa po rozkrojení toxická?“ chcela vedieť jedna gazdinká.
„Nemyslím si, že je to pravda, poznám tieto ľudové predstavy. Keď ju nepoužijete, dajte ju do chladničky. V našej rodine sa s ňou od detstva takto narábalo a som tu. Cibuľa ani 12 hodín od spracovania nebude toxická,“ reagoval Bukovský.
Čítajte viac
Z výberu magazínov
- Signalizácia na 18. týždeň: Počasie praje hubovým chorobám, no pozor aj na škodce
- Pesto či tinktúra do zásoby. Medvedí cesnak vám vyrastie aj v kvetináči
Písali na Plus 7 dní