Preskočiť na hlavný obsah
Reklama
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Cestovateľ Michal: Podľahol čaru Latinskej Ameriky, zapadol aj medzi Indiánov
    2/14
    Špenátová roláda s bryndzou recept: 4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT, PEČENIE 15 MINÚT • 350 g mladých špenátových listov • 3 vajcia • 3 strúčiky cesnaku • 3 lyžice hladkej múky • štipka muškátového orieška • 1 lyžička kypriaceho prášku • 200 ml kyslej smotany • soľ, mleté čierne korenie Na plnku: • 4 lyžice masla • 150 g bryndze • 100 g topeného syra • pažítka 1. Špenátové listy sparte a nechajte vychladnúť. Najemno ich rozmixujte, zmiešajte s vajcami, prelisovaný
    Zdroj: LAURA WITTEKOVA