AKO NA TO:

1. Celé vajcia vyšľaháme s krupicovým cukrom. Po lyžiciach pridávame polohrubú múku s kypriacim práškom, preosiate kakao a olej. Zľahka premiešame a cesto rozdelíme na tri rovnaké časti. Každú časť cesta rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre pri teplote 160 °C upečieme.

2. Pripravíme bielu plnku: Z mlieka, vajec a múky uvaríme puding. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom, vanilínovým cukrom, pridáme vychladnutý puding a spolu vyšľaháme.

3. Pripravíme čokoládovú plnku: Nad parou rozpustíme čokoládu . Do mlieka pridáme polohrubú múku, vajcia, rozpustenú čokoládu a uvaríme puding. Maslo vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme nutelu, vychladnutý puding a spolu prešľaháme.

4. Upečené cestá necháme vychladnúť a potom ich pokvapkáme podľa chuti rumom. Na spodné cesto natrieme bielu plnku, čokoládovú plnku a prikryjeme druhou časťou cesta. Cesto znova potrieme bielou plnkou, čokoládovou plnkou a prikryjeme treťou časťou cesta. Koláč mierne zaťažíme a necháme odstáť 6-8 hodín. Potom povrch polejeme čokoládovou polevou, ktorú necháme stuhnúť a koláč pokrájame na rezy.