Šéfkuchár Ján Adámik nové menu zostavil z typicky jarných surovín ako špargľa, medvedí cesnak, paštrnák, hrášok či jarná cibuľka. Jedinečnou kombináciou sviežich vôní a chutí vznikla gastronomická paleta, ktorá sa v jeho hlave rodila niekoľko mesiacov. Pri výbere surovín kladie dôraz najmä na kvalitu a overených dodávateľov. Jedlá sú pripravované z prvotriedneho mäsa v bio kvalite.

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: Hotel Gino Park Palace

Ján Adámik sa vareniu venuje už od detstva. Počas kalendárneho roka vytvára štyri rozmanité jedálne lístky podľa sezónnosti surovín. Základom jeho kuchyne sú čerstvosť, rôznorodosť a inovácie s úctou k tradičným jedlám. Inšpiruje sa knihami o gastronómii i cestovaním po svete.

Špecialitou šéfkuchára je unikátna sladká bodka. Smrekové ihličie nazberané v miestnych lesoch bolo niekoľko mesiacov naložené v lahodnom mede. To, čo si vzájomne odovzdali môžete ochutnať v sladkom Kréme z medvedieho cesnaku so smrekovým ihličím.

Ilustračnéfoto
Ilustračnéfoto
Zdroj: Hotel Gino Park Palace

Doprajte si jedinečný kulinársky zážitok a príďte ochutnať!

Hotel Gino Park Palace**** je hotel s výnimočnou reštauráciou, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite mestskej časti Považskej Bystrice s názvom Orlové, len 2 minúty od zjazdu z diaľnice D1. V historických priestoroch kaštieľa zo 17 st. ponúka ubytovanie, reštauráciu s autorskou kuchyňou, salóniky, kaviareň, lobby bar s letnou terasou, wellness, vnútorné i vonkajšie fitness, kaplnku a rozľahlý historický park.