Odložiť zásteru a odísť z relácie bolo čisto Magálovej rozhodnutie. „Po úžasných 11 rokoch so svojím skvelým ‚parťákom’ Pavlom Pospíšilom som sa rozhodla s ťažkým srdcom ukončiť svoje pôsobenie v tejto úspešnej relácii. Predovšetkým preto, že Pavel pre svoj zdravotný stav už rok nemohol točiť a následne, keď prišla pandémia, nemohol lietať, keďže žije v Nemecku. Boli sme ako dvojičky, ktoré si rozumeli ľudsky, kamarátsky a hlavne nás spájal spoločný humor. A toto všetko mi začalo chýbať, hlavne jeho osobnosť,“ vysvetlila Magálová, ktorá však do novej moderátorskej dvojice vkladá veľké nádeje. „Sú to šikovní chlapci, dokonca jeden skvelý profesionálny kuchár, tak sa neobávam, že by sa im nepodarilo v úspešnej relácii pokračovať.”

Novým moderátorom Tajomstvo mojej kuchyne je Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák.
Zdroj: RTVS

Keď sa však skalní fanúšikovia herečky dozvedeli, že ju, veľkú hviezdu nahradí Robo Papp, nešetrili na jeho osobu hanlivými komentármi. Mnohí si nevedia vysvetliť, prečo je náhrada za Kamilu práve tento spevák. „Vareniu sa venujem veľmi dlho, je to moje najobľúbenejšie hoby, 5 rokov som písal úspešný blog o varení, Každý môže variť, s ktorým som získal 5. miesto v ankete Bloger roka. Veľakrát som so svojimi priateľmi šéfkuchármi varil v ich reštauráciách, alebo zostavoval degustačné menu a netajím sa nijako týmto mojím koníčkom. V relácii Tajomstvo mojej kuchyne som bol hosťom už tri razy, a práve ten poslednýkrát rozhodol o tom, že si ma jej tvorcovia všimli, čomu sa veľmi teším,” vysvetlil nám Papp, ktorý si z nenávistných komentárov však nič nerobí.

Novým moderátorom Tajomstvo mojej kuchyne je Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák.
Zdroj: RTVS

„Ó áno, toto je odvrátená strana našej práce. Som na to zvyknutý už 20 rokov. Väčšinou, keď si náhodou niečo veľmi osobné a negatívne prečítam v nejakom fóre pod článkom na internete, príde mi toho človeka ľúto,” dodal. Celý rozhovor so spevákom si môžete prečítať už v zajtrajšej prílohe Magazíne Plus JEDEN DEŇ.

ZÁBERY NOVÝCH MODERÁTOROV SI POZRITE V GALÉRII

Prečítajte si tiež: