Narýchlo „ušitá“ svadba moderátorky, ktorá bola minulý piatok, bola malá. Prišlo šesť hostí. Prečo aj rodičia chýbali? „Bolo by ideálne, keby tam bola celá rodina. No rozhodli sme sa, že väčšia oslava aj s Markovou rodinou z Kanady bude až po pôrode – približne o mesiac a pol. Moji rodičia by určite radi prišli, ale presne v tom čase môj otec úspešne reprezentoval Slovensko,“ chválila Aneta otca, ktorý sa venuje stolnému tenisu.

Vo veku 69 rokov bol práve na majstrovstvách Európy veteránov v Liberci. Vo svojej kategórii skončil v prvej osmičke.

Nový otec pre Danielka?

Čerstvá novomanželka nešetrila ani slovami chvály na svoju novú polovičku Marka. Vďaka nemu získala „otca“ pre syna Danielka (3), ktorého má s Davidom Dočekalom. Nezvažuje Mark, že by si chlapčeka neskôr adoptoval?

„Nepredbiehajme. Som veľmi rada, že si rozumejú a že sa majú radi,“ odpovedala Aneta záhadne.

Zmení meno?

Býva zvykom, že nevesty si po svadbe menia svoje meno a berú si manželovo, prípadne používajú obe mená. Ako to bude v prípade Anety? „Budem pravdepodobne používať obe mená, ale ak by som si to rozmyslela, určite to uvidíte na televíznej obrazovke,“ zasmiala sa.

Nám sa podarilo zistiť, že pri moderovaní bude používať obe priezviská, teda bude Sedlmair-Parišková.

Aneta a David – český podnikateľ, pôvodom z Jihlavy

Aneta Parišková: Dvakrát nevestou
 
Pred piatimi rokmi:
Aneta sa vydala za Davida Dočekala.
Foto: archív
  • Spoznali sa v januári 2003
  • Svadba bola po troch rokoch známosti, dva roky boli zasnúbení
  • Syna porodila v apríli 2008, takmer dva roky po svadbe
  • Svoj deň „D“ pripravovali niekoľko týždňov vopred, na svadobnej róbe si Aneta dala záležať
  • Rozhodla sa pre šaty, v ktorých ju David nevidel
  • Menu pri prvej svadbe bolo bohaté:
    – Prípitok: Cinzano bianco
    – Predjedlo: plnený syrový batôžtek s bylinkovou oblohou
    – Polievka: slepačia s domácimi rezancami
    – Hlavný chod: morčacie prsia plnené pršutom, koriandrom a syrom, flambované banány s pomarančovou omáčkou, opekané zemiaky, dusená ryža, obloženie
    – Druhý chod asi o 22. h: švédske stoly z teplých jedál: plnená kapusta, grilované vykostené kuracie stehná, vyprážaný bravčový rezeň pane, maďarský guláš, spišské pirohy, plnené mäsá na studeno, syrové misy zo šiestich druhov syra, pečené prasiatko, zeleninové šaláty

Aneta a Mark – kanadský podnikateľ, pôvodom z Ontaria

Aneta Parišková: Dvakrát nevestou
 
Pred pár dňami:
Aneta sa stala manželkou Marka Sedlmaira.
Foto: tv joj 
  • Spoznali sa na jeseň 2010
  • Chodili spolu asi 10 mesiacov
  • Tentoraz čaká bábätko už v auguste, teda pár týždňov po sobáši
  • Aneta chcela udržať druhú svadbu v tajnosti. Pripravili ju narýchlo
  • Svadobčania pozvali iba šesť hostí
  • Šaty si moderátorka vyberala doslova niekoľko hodín pred sobášom a obliekla si tie, čo jej vzhľadom na bruško sadli – plesové
  • Mark svoju nevestu v svadobných šatách videl už pred obradom, to znamená, že nedodržala tradíciu.
  • Pri druhej hostine bolo iba šesť hostí, chýbali dokonca rodičia
  • Na druhej svadbe žiadne menu nebolo, pozvaní hostia obedovali v reštaurácii. Každý si objednal na čo mal práve chuť