2 / 14 |
Interiér pálenice Sučany
zdroj:
Pálenica Sučany
3 / 14 |
Pre pálenice je táto sezóna lepšia ako tá minulá
zdroj:
Vladimír Kampf
4 / 14 |
Zrodenie slovenskej pálenky v rukách Jaroslava Drienika, rytier Slovenského radu rytierov destilétov a zároveň tajomníka Združenia pestovateľských páleníc.
zdroj:
MARTIN KUKUCKA
5 / 14 |
Pre pálenice je táto sezóna lepšia ako tá minulá
zdroj:
Robo Hubac Spolocnost 7Plus
6 / 14 |
Interiér pálenice Sučany
zdroj:
Pálenica Sučany
7 / 14 |
Interiér pálenice Sučany
zdroj:
Pálenica Sučany
8 / 14 |
Milan Grilus (48) si nárast množstva vypáleného alkoholu spája s lepšou úrodou
zdroj:
Pálenica Sučany
9 / 14 |
Milan Grilus (48) si nárast množstva vypáleného alkoholu spája s lepšou úrodou
zdroj:
Pálenica Sučany
10 / 14 |
Pre pálenice je táto sezóna lepšia ako tá minulá
zdroj:
Robo Hubac Spolocnost 7Plus
11 / 14 |
Pre pálenice je táto sezóna lepšia ako tá minulá
zdroj:
MARTIN KUKUCKA
12 / 14 |
Pezinská pálenica - výroba kvalitných destilátov
zdroj:
ROBO HUBAČ
13 / 14 |
Príprava na nové pálenie, dôležitá je čistota zariadenia a dobre zakúriť drevom.
zdroj:
MARTIN KUKUCKA
14 / 14 |
Milan Grilus (48) si nárast množstva vypáleného alkoholu spája s lepšou úrodou
zdroj:
Pálenica Sučany