2 / 40 |
Takto odpočívajú bagety pred pečením.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
3 / 40 |
Majiteľ reštaurácie Ľubomír Jančok nosí sako a po 18. hodine to vyžaduje aj od hostí.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
4 / 40 |
Koláčik z francúzskej pekárne v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
5 / 40 |
Toto je špeciálne francúzske maslo na croissanty.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
6 / 40 |
Na snímke croissanty vo francúzskej pekárni v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
7 / 40 |
Ak ste jedli croissant správne, teda ulamovali si malé kúsky, zostanú na tanieri zbytky. To je v poriadku.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
8 / 40 |
Na snímke francúzska reštaurácia v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
9 / 40 |
Dobroty z bratislavskej francúzskej pekárne.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
10 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
11 / 40 |
Na snímke sendvič z francúzskej pekárne.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
12 / 40 |
Kurzy etikety sú vždy vypredané na dlho dopredu.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
13 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň na Hlbokej ulici.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
14 / 40 |
Majiteľ reštaurácie Ľubomír Jančok.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
15 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
16 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
17 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
18 / 40 |
Nájdete tu aj takú špecialitu, ako je čierna bageta. Nie je v nej žiadne farbivo, ale živočíšne uhlie, ktoré prospieva tráveniu.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
19 / 40 |
V ponuke je 140 druhov vín.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
20 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
21 / 40 |
Takto musia bagety pred pečením odpočívať.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
22 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
23 / 40 |
Majiteľ reštaurácie Ľubomír Jančok.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
24 / 40 |
Výber francúzkych syrov je naozaj bohatý.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
25 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave. Maslo.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
26 / 40 |
Kurzy etikety sú dlho dopredu vypredané.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
27 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
28 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
29 / 40 |
Majiteľ pekárne a reštaurácie Ľubomír Jančok kontroluje všetky postupy.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
30 / 40 |
Majiteľ reštaurácie Ľubomír Jančok priniesol do Bratislavy kúsok Paríža.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
31 / 40 |
Chez Balzac má v ponuke140 druhov vín.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
32 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
33 / 40 |
Majiteľ pekárne a reštaurácie Ľubomír Jančok kontroluje všetky postupy aj výrobky.
zdroj: JÚLIUS DUBRAVAY
34 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: fb/Chez Balzac
35 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave
zdroj: fb/ChezBalzac
36 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: fb/ChezBalzac
37 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave, dobroty z lístkového cesta.
zdroj: fb/ChezBalzac
38 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave, dobroty z lístkového cesta.
zdroj: fb/ChezBalzac
39 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave.
zdroj: fb/ChezBalzac
40 / 40 |
Na snímke francúzska pekáreň v Bratislave, bagety musia takto odpočívať, kým ich upečú.
zdroj: fb/ChezBalzac