Reklama
  • Ladislav:  „Na cenách je inflácia dosť cítiť, ale doma sa neoplatí variť, aspoň mne, ktorý som sám. Aj dnes som bol na obed u kamaráta v reštaurácii. On varí zo slovenských potravín, takže nárast z nejakých päť na šesť eur je prijateľný. Človek ak si ide nakúpiť, doma si uvarí a musí ešte sledovať spotrebu, neoplatí sa to. Navyše ak niekedy človek za nákup zaplatil tri deväťdesiat a dnes to vyjde na sedem-osem eur.“
  • Minimálna hodnota stravovacej poukážky sa zo súčasnej sumy 5,48 eura môže zvýšiť na 5,85 eura.
  • Eva: „Ceny išli určite hore, no nemyslím si, že chodím menej do reštaurácií. Skôr si vyberám, do ktorej reštaurácie pôjdem. Nepozerám už len hlavne na kvalitu, ale aj na cenu, ktorá je, prirodzene, rozhodujúca. Viac varím aj doma, ale určite neobídem podniky, ktoré mám rada.“
  • Ivor:  „Som študentom vysokej školy a chodím brigádovať, aby som mal na stravovanie v reštauráciách. Napríklad tu na Hlavnej ulici v podnikoch, ktoré navštevujem, som si všimol nárast oproti minulému roku. Určite navštevujem menej reštaurácií, keďže si to už až tak nemôžem dovoliť, aby som nenechal polovicu výplaty v nejakom lepšom podniku.“
  • Zdenka: „Chodím do školy, popri ktorej sa snažím si aj viac privyrobiť, aby som nemusela obmedzovať stravovanie v reštauráciách. Človek tam ide jednak kvôli pokojnému prostrediu a kvalitnému jedlu, takže ak sa chce dobre najesť, priplatí si za to. Človek si na to musí nejakým spôsobom zvyknúť, že to išlo všetko hore, takže ja sa snažím viac pracovať.“
  • Ladislav:  „Na cenách je inflácia dosť cítiť, ale doma sa neoplatí variť, aspoň mne, ktorý som sám. Aj dnes som bol na obed u kamaráta v reštaurácii. On varí zo slovenských potravín, takže nárast z nejakých päť na šesť eur je prijateľný. Človek ak si ide nakúpiť, doma si uvarí a musí ešte sledovať spotrebu, neoplatí sa to. Navyše ak niekedy človek za nákup zaplatil tri deväťdesiat a dnes to vyjde na sedem-osem eur.“
  • Minimálna hodnota stravovacej poukážky sa zo súčasnej sumy 5,48 eura môže zvýšiť na 5,85 eura.
  • Eva: „Ceny išli určite hore, no nemyslím si, že chodím menej do reštaurácií. Skôr si vyberám, do ktorej reštaurácie pôjdem. Nepozerám už len hlavne na kvalitu, ale aj na cenu, ktorá je, prirodzene, rozhodujúca. Viac varím aj doma, ale určite neobídem podniky, ktoré mám rada.“
Späť na článok
ilustračné foto

Zdroj: Orange

Roman Kukumberg ml. otvorene o hejtoch na internete: Niekedy bolia viac ako tvrdý bodyček
Ilustračné foto

Zdroj: Splendid Health Spa Hotel

Plánujete zimnú dovolenku? Toto miesto si zamiluje celá rodina!
3/6
Ivor: „Som študentom vysokej školy a chodím brigádovať, aby som mal na stravovanie v reštauráciách. Napríklad tu na Hlavnej ulici v podnikoch, ktoré navštevujem, som si všimol nárast oproti minulému roku. Určite navštevujem menej reštaurácií, keďže si to už až tak nemôžem dovoliť, aby som nenechal polovicu výplaty v nejakom lepšom podniku.“
Zdroj: red
A
Sponzorované
Čerstvé hlavičky rozdávajú deťom ovocie a zeleninu, školy potrebujú aj váš hlas
A
Sponzorované
Prečo je dôležité rozumieť financiám? Vzdelávacie videá pre vás a vaše deti od PSS
Drsné VIP pestúnky: Trénujú ich majstri bojových umení aj spravodajskí dôstojníci
A
Sponzorované
Moderné strešné okná dodali staršiemu domu svetlo a komfort
Králi alternatívnych médií: Kto stojí za lavínou manipulatívneho obsahu?
FOTO Ako kapor vo vode: Ako vyzerá ich svet pod hladinou?
NATIVIO