Reklama
  • Údeniny patria medzi potraviny, ktoré by sme nemali príliš často konzumovať.
  • Mnohí ľudia pred sviatkami nakupujú domáce špeciality z pochybných zdrojov.
  • Klobása by mala mať etiketu, predávať by sa mala legálne.
  • Pri poctivej výrobe mäsových výrobkov by vám nemalo nič hroziť.
  • Najmä pred sviatkami ľudia nakupujú domáce špeciality od mäsiarov.
  • Klobása musí byť vyrobená z kvalitného mäsa, v hygienickom prostredí, správnym postupom.
  • Klobása musí byť vyrobená z kvalitného mäsa, v hygienickom prostredí, správnym postupom.
  • Klobása musí byť vyrobená z kvalitného mäsa, v hygienickom prostredí, správnym postupom.
  • Kvalitné mäso človek spozná aj po chuti
  • Údeniny patria medzi potraviny, ktoré by sme nemali príliš často konzumovať.
  • Mnohí ľudia pred sviatkami nakupujú domáce špeciality z pochybných zdrojov.
  • Klobása by mala mať etiketu, predávať by sa mala legálne.
  • Pri poctivej výrobe mäsových výrobkov by vám nemalo nič hroziť.
Späť na článok
Johann Alexander Konrad Schwabik.

Zdroj: J. S.

​​​Majster Slovenska vymenil šport za podnikanie. Jeho obchod poznajú aj v zahraničí
Lepku sa veľa ľudí bojí, je to pritom bielkovina

Zdroj: Kaufland

Miško Páleník v tom má jasno: Toto by ste o potravinových intoleranciách mali vedieť
3/9
Najmä pred sviatkami ľudia nakupujú domáce špeciality od mäsiarov.
Zdroj: martin domok
Nový byt PLAČKOVEJ v Dubaji: Neskutočné, čo tam má! Keď uvidíte ten luxus a spálňu FOTO
Športové TV tipy na nedeľu: Slovensko proti Lotyšsku, veľká ceny Formuly 1 aj triatlon
C
Sponzorované
Zariaďujete si nové bývanie? Táto výhoda sa vám môže hodiť
A
Sponzorované
Slovenská jar chutí najlepšie: Ochutnali ste už tohtoročné jahody, špargľu a rajčiny?
Kto rozhoduje o tom, kde sa narodíme? Svet nie je čierno-biely
A
Sponzorované
Nové príchute veo™ prinášajú chladivý zážitok, nech ste kdekoľvek
NATIVIO