Reklama
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou v rozhovore s Petrom Liškom
    3/11
    čokoládovo - černicová torta recept: 10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 50 MINÚT, PEČENIE 30 MINÚT Na korpus: • 5 vajec • 150 g trstinového cukru • 125 g rastlinného oleja • 75 g hustého jogurtu • 70 g ryžovej múky • 50 g mandľovej múky • 10 g kukuričného škrobu • 20 g kakaa holandského typu • 1 balíček kypriaceho prášku • kávový likér Na čokoládovú polevu: • 50 ml svetlohnedého cukru • 60 g kakaového prášku • 60 g tmavej čokolády • 75 g nesoleného masla • 20 g javorového si
    Zdroj: LAURA WITTEKOVA