Reklama
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Hitparáda TopTen s Martinou Schindlerovou: 33. ČASŤ: Hlasujte za najlepší hit tohto týždňa
    1/11
    čokoládový koláč recept: 12 PORCIÍ, PRÍPRAVA 20 MINÚT, PEČENIE 15 MINÚT • 2 vajcia L • 200 g cukru • 100 g masla + na vymazanie formy • 1 lyžička vanilkového extraktu • 4 lyžice kakaa holandského typu + na posypanie • 90 g hladkej múky + na vysypanie formy • šľahačka na podávanie 1. Rúru zapnite na 200 °C a formu s prie- merom 20 cm dobre vymažte maslom a vysypte múkou. 2. Vajcia s cukrom vyšľahajte na svetlú hustú penu. Za stáleho miešania pridajte rozpustené maslo. Na
    Zdroj: LAURA WITTEKOVA