1. Ostré jedlá

V horúčavách si na tanier servírujte jedlá, ktoré nie sú ťažké a mastné. Perfektne vás ochladia kyslé mliečne polievky a tiež kefír či jogurt. Za vyskúšanie stoja aj pálivé jedlá, ktoré zvýšia teplotu a začnete sa potiť, zároveň vaše telo ochladzujú. Perfektne osviežia aj potraviny bohaté na vodu, ako sú melón, uhorky, paradajky či citrusy.
V horúčavách si na tanier servírujte jedlá, ktoré nie sú ťažké a mastné. Perfektne vás ochladia kyslé mliečne polievky a tiež kefír či jogurt. Za vyskúšanie stoja aj pálivé jedlá, ktoré zvýšia teplotu a začnete sa potiť, zároveň vaše telo ochladzujú. Perfektne osviežia aj potraviny bohaté na vodu, ako sú melón, uhorky, paradajky či citrusy.
shutterstock